horeca bundel snellewifiwinkel

WiFi voor alle gasten

Als ondernemer in de horeca weet je dat je gasten er vanuit gaan dat je goede WiFi hebt. Voor veel mensen is slechte WiFi een reden om niet nog een keer langs te komen. Zonde dus, als de WiFi in je horecazaak instabiel of erg traag is. Problemen met je WiFi-verbinding kunnen het succes van je zaak in de weg zitten.

Naast de voor de hand liggende voordelen van goede WiFi, is het mogelijk om gasten te laten aanmelden via een speciale pagina waar ze hun gegevens achterlaten, je pagina op Facebook liken of een speciale pagina van je website te zien krijgen. Een mooie manier van marketing voor je bedrijf.

WiFi voor de horeca: dekking en snelheid

Wij zorgen voor een goede dekking en snelheid daar waar de gasten gebruik maken van het internet. Voor een hotel betekent dat goed en snel internet op alle kamers. Heb je een restaurant of café? Dan wil je ook dat de gasten overal toegang hebben tot goed werkende WiFi.

Beveiliging

Het is vaak handig om zowel een gastennetwerk als een intern netwerk aan te maken. Op het interne netwerk kunnen bijvoorbeeld de handhelds, kassa’s, het muzieksysteem en printers aangemeld worden zodat de gasten hier nooit bij kunnen komen. Ook is het mogelijk om de gasten te ‘begrenzen’ met hun internetverbruik, zo kunnen ze geen ‘rare’ dingen doen op het netwerk en blijft er voldoende snelheid over om de werkzaamheden uit te voeren.

De horeca bundels

Speciaal voor de horeca hebben wij drie WiFi bundels samengesteld. Elke bundel bevat drie indoor accesspoints, een WiFi-meting op locatie, configuratie- en installatiewerkzaamheden. De accesspoints in Bundel Brons zijn uitermate geschikt voor WiFi in kleine tot middelgrote organisaties. Bundel Zilver biedt accesspoints die perfect zijn voor kleine tot middelgrote organisaties, die high performance WiFi willen tegen een betaalbare prijs. Bundel Goud bevat daarnaast een accesspoint die geschikt is voor high performance omgevingen waarin veel gebruikers gelijktijdig gebruik willen maken van een snelle verbinding.

Brons

Bundel Brons

Zilver

Bundel Silver

Goud

Bundel Goud
Neem contact op

Wij adviseren je graag over de juiste keus.

Indien je meer informatie wilt over de horeca WiFi bundel helpen wij je graag bij het maken van de juiste keus.