Kantoor WiFi bundel

Goede WiFi op kantoor

Of je nou een groot of klein bedrijf hebt met veel of weinig medewerkers of bezoekers: de WiFi moet gewoon goed zijn. Het moet snel zijn en altijd werken. Je wilt er geen omkijken naar hebben. Laat je geheel ontzorgen door SnelleWiFiWinkel met de kantoor WiFi bundel.

WiFi voor kantoor: dekking en snelheid

Wij zorgen op elke plek in kantoor voor een goede dekking en snelheid. Van werkplekken tot kantine en van vergaderruimte tot wachtkamer. Overal wil je de beschikking hebben tot een goede WiFi-capaciteit.

Beveiliging

Wanneer er veel mensen van buiten je organisatie over de vloer komen is het aan te raden om zowel een intern netwerk als een gastennetwerk aan te maken. Via het interne netwerk voeren de medewerkers alle activiteiten uit. Dit is een beveiligd netwerk waar een buitenstaander niet bij kan komen.

De kantoor bundels

Speciaal voor kantoren hebben wij drie WiFi bundels samengesteld. Elke bundel bevat drie indoor accesspoints, een WiFi-meting op locatie, configuratie- en installatiewerkzaamheden. De accesspoints in Bundel Brons zijn uitermate geschikt voor WiFi in kleine tot middelgrote organisaties. Bundel Zilver biedt accesspoints die perfect zijn voor kleine tot middelgrote organisaties, die high performance WiFi willen tegen een betaalbare prijs. Bundel Goud bevat daarnaast een accesspoint die geschikt is voor high performance omgevingen waarin veel gebruikers gelijktijdig gebruik willen maken van een snelle verbinding.

Brons

Bundel Brons

Zilver

Bundel Silver

Goud

Bundel Goud
Neem contact op

Wij adviseren je graag over de juiste keus.

Indien je meer informatie wilt over de kantoor WiFi bundel helpen wij je graag bij het maken van de juiste keus.