EnGenius Neutron Serie

De access points van de EnGenius Neutron Series zijn dé oplossing voor een professioneel gemanaged netwerk. De AP’s zijn volledig naar eigen wens in te stellen. U bepaalt de maximale bandbreedte en kunt specifieke gebruikers de toegang ontzeggen. Het softwareprogramma ezMaster stelt u bovendien in staat om het surfgedrag van de internetgebruikers binnen uw netwerk te beperken en te analyseren. Verder biedt deze serie ook een aantal krachtige draadloze management switches.

ezMaster

Of u nu een klein netwerk wilt beheren met slechts 1 access point en/of switch of een netwerk van 1000 access points, de ezMaster biedt hier de oplossing voor. De EnGenius ezMaster is het netwerk managementplatform voor de Neutron Serie. Deze software geeft u een centraal beheer van het netwerk. Daarbij biedt de ezMaster uitgebreide rapportages en analyses om de performance van uw netwerk te kunnen monitoren en beheren.

Daarnaast heeft de ezMaster een Auto AP waarmee access points automatisch worden herkend. Zo hoeft u niet meer de access points handmatig in te voeren in uw managementsysteem. Doordat de ezMaster eenvoudig in gebruik is bespaard u hiermee veel tijd. Met de Neutron Serie / ezMaster bent u verzekerd van betrouwbare prestaties voor het leveren van een toekomstgericht netwerk.

  • Real-time roaming
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid
  • Lage inversteringskosten
  • Gedetailleerde rapportages en statistieken

De ezMaster is gratis te downloaden en u betaald geen licentie kosten.

Klik hier voor de GRATIS ezMaster download

Draadloze management switches

De Neutron Serie biedt diverse switches waarbij er modellen zijn met 8, 24 of 48 poorten. Elke EWS Switch kan functioneren als een draadloze netwerkcontroller. De EWS Switches leveren tot wel 30 watts per poort, afhankelijk van het type switch, om producten zoals access points, IP-camera’s en VoIP (Voice of IP) te voorzien van stroom en bieden ondersteuning aan PoE (Power-over-Ethernet).

Mocht het gebeuren dat de ezMaster uitvalt, vanwege bijvoorbeeld een stroomstoring, slaan de EWS Switches automatisch logboeken en statistieken van het netwerk op. Wanneer de ezMaster opnieuw verbonden is wordt deze informatie automatisch gesynchroniseerd naar de ezMaster. Zo gaan de gegevens van uw netwerk nooit verloren.

Neutron Access Points

De Neutron Serie biedt diverse indoor en outdoor EWS Access Points waarbij dit portfolio hoge en betrouwbare doorvoersnelheden levert. De access point kunnen geïntegreerd worden met de Neutron Switches en ezMaster of u kan als standalone product inzetten. De outdoor modellen zijn voorzien van IP-68-behuizing om te beste performance te kunnen blijven bieden in de meest uitdagende weersomstandigheden.

Wanneer draadloze netwerken onder extreme omstandigheden komen te staan, zoals zware netwerkbelastingen, kunnen gebruikers een traag netwerk ervaren, zeker op de 2.4GHz band.  De Neutron EWS Access Points zijn voorzien van bandsteering wat ervoor zorgt dat dual-band apparaten verplaatst worden naar de 5GHz band zodat er minder verkeer is op de 2.4 GHz en hiermee hogere doorvoersnelheden kunnen worden geboden.

EnTurbo Access points

De draadloze access points uit de EnTurbo-serie van EnGenius zijn water- en stofbestendig en doorstaan barre weersomstandigheden. De dual-radio MU-MIMO-technologie verbetert de prestaties van het netwerk en breidt de capaciteit uit. De access points zijn PoE-compatibel en optimaliseren het signaal door middel van beamforming. De EnTurbo access points zijn teven te beheren in de software van ezMaster.

EWS360AP
ezMaster
EWS Switch
Neem contact op

Wij adviseren u graag over de juiste keus.

Indien u meer informatie wilt over de oplossing van EnGenius helpen wij u graag bij de juiste keus.