Over ons

SnelleWiFiwinkel is onderdeel van MIEGROUP, een onderneming die sinds 2001 actief is als automatisering & installatietechniek specialist.
Bij SnelleWiFiwinkel werken we met een eigen team van experts die je voorzien van advies op maat.

SnelleWiFiwinkel is de WiFi-specialist van Nederland. Met een breed assortiment, een uitgebreid team met specialisten én diverse partnerships met fabrikanten biedt SnelleWiFiwinkel WiFi-oplossingen voor alle marktsegmenten.

We bieden producten voor thuis en op het werk (MKB en professionals). Voor iedere situatie of locatie hebben wij een oplossing. Heb je specifieke vragen of wens je een advies op maat, neem dan contact met ons op.

Ons assortiment bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogstaande A-merken, zoals Ruckus, EnGenius, Xclaim en Hewlett Packard Aruba.

Ons WiFi-advies is kosteloos

Wij weten waar we over praten en vertellen je graag meer over de mogelijkheden van WiFi en geven vrijblijvend een passend advies.

Omdat wij vinden dat we de klant moeten voorzien van een goed WiFi-advies is ons advies kosteloos. Wij maken een compleet voorstel met daarin het een uitgeschreven advies en de daarbij behorende kosten.

Meer weten? We staan voor je klaar.

Contact opnemen

WiFi-meting

De eisen die tegenwoordig aan draadloze netwerken worden gesteld liggen ver weg bij de eisen van 5 tot 10 jaar geleden. WiFi was ‘leuk als je het had’, maar is tegenwoordig cruciaal.

Waar dekking voorheen het uitgangspunt was, vraagt de gebruiker nu om capaciteit. Laptops, met vastomlijnde WiFi-specificaties, zijn verdrongen door de Bring-Your-Own-Device trend. Voor een optimaal functionerend netwerk is een grondige Site Survey (netwerk meting) met Spectrum Analyse daarom van belang.

Vraag een vrijblijvende professionele WiFi-meting bij ons aan.

Contact opnemen

Een goed werkend en veilig WiFi-netwerk is belangrijk

Het WiFi-netwerk wordt steeds meer de primaire toegangslaag tot het bedrijfsnetwerk. De groei van clouddiensten, enorme toename van mobiele apparaten, Bring-Your-Own-Device en het Nieuwe Werken maken dat het faciliteren van professionele WiFi voor bedrijven steeds belangrijker wordt. SnelleWiFiwinkel biedt slimme WiFi-oplossingen voor een goed en veilig WiFi-netwerk, zodat werknemers, gasten en klanten draadloos kunnen werken.