retail wifi bundel snellewifiwinkel

Goede WiFi voor jou en je klanten

Heb je een grote of kleine winkel? Steeds meer apparaten werken op WiFi, zoals pinapparaten en kassa’s. Het is voor jou van groot belang dat deze apparaten gewoon altijd werken. Problemen met je WiFi-verbinding kunnen het succes van je zaak in de weg zitten. Daarnaast wil je jouw klanten de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van het WiFi-netwerk. Je kunt ze laten aanmelden via een speciale pagina waar ze hun gegevens achterlaten, je pagina op Facebook liken of een speciale pagina van je website te zien krijgen. Een mooie manier van marketing voor je bedrijf. Lees hier alles over de retail WiFi bundels van SnelleWiFiWinkel.

WiFi voor retail: dekking en snelheid

Wij zorgen op elke plek in jouw winkel voor een goede dekking en snelheid. Van kassa tot kantine. Overal wil je de beschikking hebben tot een goede WiFi-capaciteit.

Beveiliging

Wanneer je het WiFi-netwerk voor zowel jezelf als voor klanten wilt gebruiken, is het aan te raden om zowel een intern netwerk als een gastennetwerk aan te maken. Via het interne netwerk voeren de medewerkers alle activiteiten uit. Dit is een beveiligd netwerk waar een buitenstaander niet bij kan komen.

De retail bundels

Speciaal voor de retail hebben wij drie WiFi bundels samengesteld. Elke bundel bevat drie indoor accesspoints, een WiFi-meting op locatie, configuratie- en installatiewerkzaamheden. De accesspoints in Bundel Brons zijn uitermate geschikt voor WiFi in kleine tot middelgrote organisaties. Bundel Zilver biedt accesspoints die perfect zijn voor kleine tot middelgrote organisaties, die high performance WiFi willen tegen een betaalbare prijs. Bundel Goud bevat daarnaast een accesspoint die geschikt is voor high performance omgevingen waarin veel gebruikers gelijktijdig gebruik willen maken van een snelle verbinding.

Brons

Bundel Brons

Zilver

Bundel Silver

Goud

Bundel Goud
Neem contact op

Wij adviseren je graag over de juiste keus.

Indien je meer informatie wilt over de retail WiFi bundel helpen wij je graag bij het maken van de juiste keus.