MIEGROUP levert service als vanouds.

Veel concullega’s bieden net als ons een goede service met een goede kwaliteit van diensten en producten. Maar wij doen net die paar stappen extra. Wij berekenen niet standaard voorrijkosten. Wij vragen geen vergoeding voor een advies. Ook niet als we daardoor langer bezig zijn. Wij hebben geen mentaliteit tijd=tijd. Nee, wij gaan pas als de klus geklaard is en u tevreden bent zonder hogere kosten dan afgesproken.

Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z. Zakelijk, educatief, overheden of particulier voor elke wens bieden wij een oplossing. De MIEGROUP heeft veel in eigen huis. Van ICT-toppers die uw apparaten voorzien van de juiste software, updates enzovoort tot netwerk en cloud specialisten die er voor zorgen dat u over uw computers, software, WIFI, printers, camera’s, VoIP telefoonsystemen, deurtoegangssystemen, aanschaf van hardware, digiborden geen omkijken meer naar heeft.

Daarnaast hebben we nog (elektro)monteurs die alles kunnen installeren wat u verzint. Van nieuwbouw data- en elektrische installaties, bekabeling, deurtoegangssystemen, camerabewaking, WIFI-netwerken tot digiborden, tv schermen, patchkasten, meterkasten, enzovoort.